Moje konto
login:
hasło:
Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej
Praca - jobs.pl
Praca
Forum dyskusyjne  



Dział ten przeznaczony jest dla tych z Państwa, którzy pragniecie poruszyć na łamach portalu PIEKARNIE.PL interesujące Was zagadnienia, uzyskać poradę od innych Użytkowników, lub włączyć się do prowadzonych dyskusji.

Gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w forum i życzymy owocnej wymiany poglądów!

Zespół PIEKARNIE.PL

tematy  dodaj nowy temat
Jakie macie wynagrodzenie na godzinę czy 10 zł to jest dobrze czy mało??
komentarzy: 17
ostatni komentarz: 2014-04-24 02:36:42autor: pinomal
czy ktoś wie co się dzieje z piekarnią Multiback z siemianowic ? Próbuję się tam dodzwonić ale nikt nie odbiera
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-23 23:31:03autor:
ma ktoś doczynienia z maszynami pieroberto chodzi mi o mieszałki z tej firmy
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-23 23:19:11autor: arielnowak@interia.e
Witam... Chciałem się zapytać gdzie mogę kupić kwas sorbowy (e200) i czy jest to dobry środek na hamowanie pleśni w sernikach gdyż powoli zbliża sie okres letni a w tamtym roku miałem z tym ogromny problem po 2/3 dniach od upieczenia juz wychodziła pleśń na cistach. I prosił bym o inne skuteczne metody :)
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-23 22:21:50autor: adam_P
http://www.biztok.pl/biznes/menedzer-kauflandu-wzial-lapowke-za-polke-kolejni-oskarzeni_a16064
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-23 21:24:04autor: jarekfm
Proszę o informacje co to jest twarogen?I czy to ma jakiś związek z prawdziwym twarogiem.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-04-23 20:30:28autor: pcz2
Witam.Szukam informacji na temat firmy CENTRUM POLSKA.Chodzi mi głównie o opinie co to za firms.Pzdrawiam brać piekarska
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-23 19:09:36autor: kukij103
Witam chcę kupić patelnie do pączków smażę około 600-800 szt jaką polecacie dziękuję pozdrawiam
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-23 18:51:52autor: longina
PILNIE kupie KOSZE Piekarnicze !!! Proszę o kontakt mailowy.
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-23 15:16:53autor:
Witam mam pytanie otóż chciałbym otworzyć Piekarnie ( na początek będe wynajmował 150m) i mam załatwiony zbyt na 600 chleba krojonego dziennie czy warto ?
komentarzy: 12
ostatni komentarz: 2014-04-23 13:36:47autor: Bester23
Czy pracuje ktos na piecach ceramicznych Mondial z Italmarco? Czy istnieje techniczna mozliwosc przemieszczenie jakiegokolwiek ceramika zalewanego szamotem?
komentarzy: 17
ostatni komentarz: 2014-04-23 11:20:50autor: cb
Ceny chleba w sklepach firmowych. Ja sprzedaje baltonę po 2,2 zł. U konkurencji w sklepie firmowym po 1,36 zł. Czy to już nie poniżej kosztów? To sporo taniej niż w Biedronce, która ma po 1,49 zł. Co radzicie Panowie zrobić w tej sprawie?
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-23 08:42:38autor: gpmorgan
Chciałbym dostarczać pieczywo do Biedronki , może wie ktoś jak można się tam dostać ?
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2014-04-22 21:15:53autor:
Modernizacja piecy rrk wszystkich wielkości w nowe rozwiązanie dla spalania węgla i pelletu. Palnik dofinansowany z programu innowacyjnego. Szerszy opis w komentarzu.
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-04-22 18:15:38autor: neotech
Poszukuję producenta lub firmy Zainteresowanej uruchomieniem w Jarosławiu woj. podkarpackie, swojego sklepu firmowego w branży piekarniczo-cukierniczej. Do zagospodarowania lokal 50m2 lub 100 m2 z dużą witryną, w dobrym punkcie miasta. Wstępne informacje proszę przesyłać na adres e-mail: betka15@onet.eu
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-22 17:48:42autor: stant5
Witam może ktoś ma do sprzedania diosnę mikser?z kotłami.Ewentualnie spiralkę Masza albo inną w dobrej cenie?Proszę o info dzięki
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-22 08:21:25autor: andrzej70
Szanowni Koledzy Piekarze, jeśli zastanawiacie się w jaki sposób obniżyć koszty związane z prowadzeniem Waszej firmy, chętnie coś Wam podpowiem. Nasz sposób działania obrazuje przykład: - Kupując 1 chleb płaci się z niego np. 2,50 zł - Kupując 1000 chlebów, oczywistym wydaje się, że można rozmawiać z piekarzem, żeby ustalić cenę np. 1,50 zł/chleb. Oszczędność znaczna. Występując jako grupa 400 firm - wykorzystujemy powyższy schemat działania, wspólnie negocjujemy stawki energii elektrycznej, telefonii, paliwa, ect. Zapraszam do kontaktu.
komentarzy: 8
ostatni komentarz: 2014-04-22 08:10:59autor: Piotr.Szczesniak
Wesołych :)
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-19 21:49:11autor: bksufo
witam jakiś czas temu na forum był poruszany temat odroczonego wypieku i była mowa o polskim producencie tego sprzętu jeśli dobrze pamiętam to ze śląska przeglądałem forum i temat znikł może pamiętacie co to za firma
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2014-04-19 17:50:48autor: maniek123
http://tagen.tv/vod/2014/04/dla-kogo-dobry-jest-dobry/
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-19 08:01:39autor: piekarzowa
Czy ktoś wspólpracuje i kupił maszyny z firmy TECHNOLOGY z Katowic to jakaś paranoja za kupiliśmy tunel 50 Digit,oraz Modulator S50 nie można się skontaktować ani meilowo ani telef. zamówić części zamienne, CZY MA KTOŚ Z NIMI KONTAKT,ale jeżeli nie chcecie się stresować to uwaga na tą firmę.Urządzenie kosztowało 50 tys. zł
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-04-17 21:51:07autor: jacek13
Witam potrzebuje żeliwne ruszta do pieców rrk ceramików czy w woj. świętokrzyskim ktoś robi takie rzeczy. pozdrawiam.
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-17 19:15:15autor: grzegorz11
Witam czy ktoś z państwa miał do czynienia odnośnie płatności z piekarnią Sezam J.R. Sp. z o.o lub Constans z Tych???
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-04-17 18:15:48autor: irekkk99
Witam wszystkich:D mam pytano takie "małe" chciałbym otworzyć piekarnie taka mała rodzinną czy ktoś z państwa podpowiedział by troszeczkę jaki piec kupić mieszałkę (używane urządzenia) jaki program do fakturowania no i tak ogólnie czego i kogo się wystrzegać. Pozdrawiam i dziękuje .
komentarzy: 24
ostatni komentarz: 2014-04-17 17:34:06autor: wojtek131sg
Poszukujemy samodzielnego cukiernika do poprowadzenia cukierni prosze chetne osoby o kontakt pozdrawiam woj łódzkie
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-17 10:41:22autor:
witam Panowie jak u was wygląda kontrola sanepidu czy jesteście informowani o kontroli czy przyłażą kiedy chcą
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-04-17 10:00:30autor: jsvict2
Produkujemy taśmy piekarnicze o konstrukcji tkaninowej: - poliestrowe - bawełniane - filcowe Taśmy posiadają atest spożywczy. Zapewniamy krótkie terminy, wysoką jakość i konkurencyjne ceny. Zapraszamy do współpracy.
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-17 08:37:43autor: Pastech
CZY SĄ jakieś kursy zdobienia chleba okolicznościowego chyba ze ktoś mnie nauczy i jaka jest cena
komentarzy: 8
ostatni komentarz: 2014-04-16 22:18:57autor: PIMPEK2
Witam może ktoś ma do sprzedania diosnę mikser?z kotłami.Ewentualnie spiralkę Masza albo inną w dobrej cenie?Proszę o info dzięki
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-16 21:59:27autor: andrzej70
Witam potrzebuję spiralę do mieszałki spiralnej kemper spl 250 złamała mi się może ktoś ma taką maszynę lub samą spiralę?może ktos tanio dorabia?proszę o info dzięki
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-16 21:57:44autor: andrzej70
Mam problem z pleśniejącymi koszykami na chleb i wiem że nie jestem w tym odosobniony bo w niejednej piekarni widziałem poczerniałe od pleśni koszyczki wiklinowe.Czy ktoś ma na to jakiś sposób?
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-04-16 17:19:54autor: tim2012
witam panowie kto mi poleci producenta koszyczków do garowania chleba najlepiej tanie.
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-15 21:59:44autor: szymek25
konig artisan sfc Witam, koledzy pracujecie na takim sprzęcie w swoich zakładach??? jak sie spisuje w produkcji ?? prosze o opinie bo zastanawiam sie czy zdecydować na koniga czy kempera quadro uzywanego
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-15 16:58:52autor: Kuba1986
Witam.Chciałbym kupić małą linie do bułek mam na uwadze WP Super B.Czy mógłby ktoś doradzić i powiedzieć o tej linii z góry dziękuję.Pozdrawiam
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-14 19:50:58autor: piekarz.abc
chcę kupić krajalnice do piekarni jaką polecacie i u kogo kroje ok 450 szt na dobę na co zwrócić uwagę
komentarzy: 12
ostatni komentarz: 2014-04-14 13:35:16autor: młody12
Witam, co ile chlebów wymieniacie noże w krajalnicy mam rollmatica mondial i strasznie mi gniecie chleb
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-13 18:59:44autor: jarekfm
Witam Ile Panowie płacicie za pomiary natężenia hałasu, pyłu, oznaczenie wolnej krystalicznej krzemionki ?
komentarzy: 20
ostatni komentarz: 2014-04-13 12:56:39autor: Rayban
Witam. Opowiem po krótko. Ja sam przygotowuje etykiety na pieczywo, kupuje kartki samoprzylepne i nadrukowuje nazwy. Następnie na pokrojony chleb naklejam. I tu pytanie. Jak to u Was wygląda? Czy są jakieś firmy zajmujące się przygotowaniem etykiet? Jak tak to proszę o namiar. Czy istnieje jakiś inny sposób aplikacji? Proszę o pomoc.
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-04-12 20:39:03autor: jojek_lol
witam mam problem z chlebem razowym i żytnim(obydwa z 10% użyciem mąki pszennej) a konkretnie z dziurami w środku chleba ( podłużne na ok 4-6 cm)chleb o dużej gramaturze 1,7kg . z chlebkiem 0,5 czy 0,7 nie ma problemu . chcę powiedzieć że nie wszystkie chleby mają dziury ,połowa jest dobrych a połowa z dziurami -proszę o jakieś sugestie
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-12 19:16:38autor: piki
koledzy biszkopt po wypieku jest suchy i się kruszy jaka przyczyna
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-11 22:58:58autor: 01281618
Po ile średnio dajecie ciasto na sklepy?
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-04-11 21:26:51autor: bksufo
Poszukuję firmy, która wsparłaby mnie w otrzymaniu dotacji na zakup maszyn do piekarni/ cukierni - woj. łódzkie.
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-10 16:38:37autor: gpmorgan
Dla Piekarzy zadanie: Zrób recepturkę na chleb zwykły 188 szt o wadze 0.50 kg ,biorąc pod uwagę naważkę kęsa 0.58 przy założeniu: 70% mąka pszenna,30% mąka żytnia w całości ukwaszona - czyli w kwasie o wyd 170 ,sól 2% drożdże 2.5% a wyd ciasta 158 - 162. Ps.Tolerancja pomyłki+/- 2 szt.
komentarzy: 26
ostatni komentarz: 2014-04-10 10:37:19autor: W&W
PANOWIE! Podajcie namiary kto robi płótna na aparaty załadowcze. Z góry dziękuje.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-10 08:49:37autor: gumis36
Witam potrzebuje małego busika typu hiace , vanette czy cos podobnego , jakby ktos mial na zbycie proszę o kontakt 790-596-234
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-09 22:47:50autor: power339
witam. przymierzam sie do remontu pikarni. jedna z pierwszych rzeczy która chciałbym sie zając to ściany i sufity. obecnie sa na nich kafelki, ale trzeba bedzie je zdjac i sciagnac gruba warstwe cementu. teraz co Panowie polecacie. nakładac klej i przyklejac nowe płytki czy moze prościej, estetyczniej i taniej oraz ze wzgledów higienicznych bedzie lepiej wybrac inne rozwiazania. jak tak, to co polecacie? i co z sufitami. teraz sa tłuste i zadymione, trzeba prawdopodobnie tez bedzie je jakoś ogarnąc.
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2014-04-09 22:19:41autor: hajtung
Witam. Chcę kupić (moją pierwszą) naprawdę tanią używaną wagodzielarkę. co myślicie o Fritsch Teilfix 120 na allegro są 3 takie na co zwrócić uwagę przy zakupie. Dodam jeszcze że mam mały piec daub na 150 chlebów. Chodzi mi o zmniejszenie ilosci ludzi przy chlebie.
komentarzy: 15
ostatni komentarz: 2014-04-09 12:34:10autor: pawel.
Witam.Panowie potrzebuje rady w sprawie pieca RRK a mianowicie chodzi o opalanie,obecnie opalam węglem ale nie kalkuluje mi się to bo cały czas drożeje węgiel do tego raz w roku muszę remontować palenisko bo się sypie a o rusztach już nie wspomnę.Chciałbym przejść na jakieś palniki ale szukałem w sieci i nic nie znalazłem do pieców RRK i oczywiście przy tym zmniejszyć koszty tego opalania.Dziękuje za informacje.Pozdrawiam.
komentarzy: 14
ostatni komentarz: 2014-04-09 11:47:22autor: mirosław100
Witam Państwa, jestem studentem SGGW na kierunku budownictwo. W tym semestrze mam do przygotowania prezentację pt. "Małe piekarnie wiejskie, funkcjonalne ukształtowanie budynku, technologie wytwarzania i wypieku chleba". Czy komuś z Państwa przychodzi do głowy jakiś artykuł lub książka poświęcona podobnemu zagadnieniu? Bardzo proszę o podpowiedź. Pozdrawiam serdecznie
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-08 22:37:47autor:
Foremki silikonowe. Kiedyś było takie pytanie sam poleciłem firmę Genes z Sokółki. Znacie jakieś inne potrzebuje bardziej fikuśnych.
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-08 16:03:30autor: bksufo
Witam, koledzy pracujecie może na krajalnicach JAC FULL ? jak się sprawuje taki sprzet w Waszych piekarniach? pozdrawiam
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-08 15:28:40autor: Kuba1986
Produkujemy taśmy piekarnicze o konstrukcji tkaninowej: - poliestrowe - bawełniane - filcowe Taśmy posiadają atest spożywczy. Zapewniamy krótkie terminy, wysoką jakość i konkurencyjne ceny. Zapraszamy do współpracy.
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-08 14:23:59autor:
Witam, Zastanawiam się nad kupnem mieszarki spiralnej. Przeglądając allegro znalazłem nową chińską mieszarkę w dobrej cenie. Co myślicie o chińskiej maszynie? opłaca się ją kupić czy lepiej zainwestować w używany ale markowy sprzęt? Przepraszam że wcześniej nie podałem nicku. Pozdrawiam, robertbaker.
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-04-07 19:32:32autor: robertbaker
Poprosze o pomoc w wyborze spiralki. http://allegro.pl/miesiarka-spiralna-sm-180-cena-22000-zl-netto-i4098429720.html czy ta bedzie lepsza ? http://allegro.pl/miesiarka-mieszarka-spiralna-immbis-180-22000n-i4056864779.html pozdrawiam
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-07 09:33:15autor: ktxx
SPOMASZ BYDGOSZCZ co to za firma interesuje mnie zakup mieszarki ,ale na ich stronie jest tylko komputerowa wizualizacja. czy kupywaliście już u nich jakieś maszyny ?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-07 09:24:46autor: amelka25
itam potrzebuję spiralę do mieszałki spiralnej kemper spl 250 złamała mi się może ktoś ma taką maszynę lub samą spiralę?może ktos tanio dorabia?proszę o info dzięki
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-07 08:21:23autor: andrzej70
Witam mam pytanie czy znacie dobry serwis do linii Koenig
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-06 20:14:05autor: SamSeb
witam mam do sprzedania wałek napędu dzieży ten który wychodzi z przekładni nowy do kemper sp 125
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-06 15:15:32autor: jsvict2
Witam, koledzy,mam propozycję produkcji dużej ilości chlebków do koszyczka na wielkanoc,może któryś z kolegów zna recepturę która wytrzyma zapakowanie chlebka przez 14 dni aby to nie rosło!
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2014-04-06 13:25:27autor: backer1
Witam.Znajomy kupił piekarnie po GS i chce sprzedać mieszałkę XUN z kilkoma dzieżami i piec RRK przerobiony na aparaty wsadowe, może ktoś będzie zainteresowany.Podaję jego tel.500722551
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-06 12:04:15autor:
witam, czy ktoś z was robi pieczywo bezglutenowe??? a konkretnie interesuje mnie chleb z mąki gryczanej na zakwasie gryczanym, ale bez drożdży i innych dodatków prócz soli. kwas wyprowadziłem, jest ok. ale mam problem z ciastem właściwym, może coś podpowiecie? pozdrawiam
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-06 03:07:26autor: art277
Witam,10 000 szt etykiet czarno białych za 246 zł brutto czy to dużo czy ok. A może ma ktoś namiar na drukarnie niedrogą . jestem z mazowasza. wiem że już był podobny temat ale nie mogę znaleźć.
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-04-05 12:55:54autor: maja5
jak myślicie uzywany multimatic sama dzielarka przyspieszy pracę przy produkcji bułki
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-05 06:58:04autor: jarekfm
vat od 1 kwietnia
komentarzy: 7
ostatni komentarz: 2014-04-04 14:29:43autor: bksufo
2014-04-02 09:03:57 Witam muszę wymienic długi blat na produkcji drewniany.Czy ktos zna solidnego producenta klejonych blatów z drewna bukowego albo jesionowego.Ktos produkuje do tych stołów co gotowe sprzedają.Okoliczni stolarze słabo to robią.PROSZĘ O INFO DZIĘKI autor: andrzej70 kmas@neostrada.pl
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2014-04-03 23:10:52autor: bksufo
Mam do sprzedania dozowniki materiałów sypkich wykonanych z materiału dopuszczonego do kontaktu z żywnością , wykonywaną na indywidualne zamówienie . Maszyna jest opracowana i wykonana w mojej firmie . Zasilanie maszyny : 1 x 230 V AC .. Telefon 602 373 864
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-03 16:48:11autor: antosika
Bierzecie kredyty bez BIK, ZUS i US? W mailu dostałem wielemówiącą propozycję "Proszę o zgodę na przesłanie oferty bankowych kredytów firmowych i indywidualnych również bez BIK, ZUS i US oraz kredytów dla rolników. jednocześnie posiadamy szeroką bazę nieruchomości na sprzedaż po atrakcyjnych cenach: grunty, mieszkania, domy, lokale biurowe. "
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2014-04-03 00:18:31autor: olus
witam jaki olej sie uzywa w krajalnicy do smarowania nozy moze ktos wie półautomat
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-03 00:15:30autor: marios222
Witam. Kupię kosze do transportu pieczywa (wysokie). Najlepiej okolice Krakowa. Kontakt na maila.
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2014-04-02 11:31:05autor: kermit
Witam ponownie ! Jesli by ktos mi mogl przeslac jakies testy, egzaminy do rozwiazywania w maju i lipcu mam egzaminy co prawda w maju teoretyczne te pisemne... Prosze o jak najszybsza pomoc Ps... moj mail patryk19941@vp.pl
komentarzy: 7
ostatni komentarz: 2014-04-01 21:30:26autor: patryk9423
Czy ktoś współpracuje z Czerwoną Torebką,jak wam się układa współpraca?
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-04-01 16:15:15autor: jacek13
Panowie jakiej firmy klipsownice do zamykania woreczkow polecacie a jaka odradzacie
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-04-01 12:27:33autor: cb
konsolidacja w branży piekarskiej nie jest możliwa http://www.portalspozywczy.pl/zboza-oleiste/wiadomosci/,98903.html
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-04-01 09:29:55autor: krystal
Poszukuje czujnika temperatury do dozownika wody Deltamatic-Model D 1000 Jest w kształcie sruby M-6 Moze ktos ma namiary= firma producent Pozdrawiam
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-03-31 22:39:24autor: bogdan561
Witam. Szukam pomocy przy miesiarce XUN 2. Przede wszystkim chodzi mi o dzialanie tej maszyny, na co zwracac uwage, gdzie są przekladnie, łożyska do wymian. W mojej dosc głosno chodzi podnoszenie pokrywy i czesc w ktorej jest napedzany łańcuch. Bede wdzieczny za kazda pomoc. Moge tez dojechac do kogos do zakladu w celu pomocy, woj lubuskie i wielkopolskie
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-03-31 22:08:30autor:
Witam mam taki problem w naszej piekarni od jakiegoś czasu ludzie zaczynają narzekać na chleb ze szybko się starzej i kruszy się. Nie mam doświadczenia w tym temacie wiec prosze o podpowiedzi co może być przyczyną
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2014-03-31 19:42:52autor: orgazmorajder
Witam. Mam takie pytanie. Czy współpracujecie z firmami, które same przyjeżdżają po pieczywo i dalej je rozprowadzają? Jak wygląda taka wspólraca? Jaką cenę im robicie. Chodzi o ilości 350-400 chleba 600g 600 bułek 200 drożdżówki i inne.
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-03-31 18:41:42autor: jojek_lol
znalezione w necie ...........http://poznan.wiih.gov.pl/bip/files/DKO.ZG.8361.150.2012.pdf to jest dopiero wykroczenia i kara , 5 chlebow na krzyz a 14 stron nakazow i artykulow..
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-03-30 09:10:25autor: acm11
Witam mam na sprzedanie rabarbar ciety na centymetrowe kawałki,nadajacy sie do drożdżówek i do ciasta z rabarbarem ktore są przepyszne.Dodam że bardzo tanio to wychodzi i smakuje klijętom-spróbujcie. Mój tel 601159868 pozdrawiam
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-29 18:46:38autor:
witam mam do sprzedania matadora po kapitalnym remoncie nowy wp10 796350554
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-29 08:35:38autor: jsvict2
Witam mam problem z foremkami aluminiowymi,zawsze uzywalem stalowych foremek a teraz zamowilem z alu. nasmarowalem olejem i przepalilem w piecu a jak dzisiaj pieklem w nich chleb zytni to taka porazka ze masakra, w stalowych po godz byl upieczony a w alu. 1.40 godz. i chleb taki miekki jak by surowy byl. za malo przepalone byly??
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-03-28 16:58:55autor: waw13
CZY KTOŚ NIE POTRZEBUJE WYWROTNICY DO Smażalnika JEREMY oddam za darmo nowa nie używana
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2014-03-28 10:21:40autor: pinomal
Witam serdecznie Szukam foremek do chleba razowego,żytniego w kształcie owalnym mogą być używane takie jak to pamiętają starzy piekarze.100-200szt.Proszę o przesłanie zdjęć.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-03-28 10:12:44autor: jacek13
witam,,pytanko do ariela,,jak francuz?bo nie dales znac...i mysle o tym..pozdrawiam
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2014-03-27 23:49:15autor: scunthorpe
Witam, klienci chca miękkiego chleba , jak temu sprostać, jaka recepture byście polecili
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2014-03-27 20:13:12autor: jarekfm
Kto z Was ma stronę internetową? Podeślijcie swoje linki chce coś zrobić szukam natchnienia :)
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-27 19:33:53autor: bksufo
Szanowni Piekarze, Jakiego Paliwa używacie w swoich piekarniach? 1. Pellet 2. Miał 3. Ekogroszek 4. Olej opałowy 5. Gaz 6. Prąd
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2014-03-27 11:02:46autor:
Witam może ktoś posiada diosnę mikser z kotłami do sprzedania? lub tanio spiralną maszynę z dzieżami proszę o info dziękuję
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-27 09:08:13autor: andrzej70
Witam potrzebuję spiralę do mieszałki spiralnej kemper spl 250 złamała mi się może ktoś ma taką maszynę lub samą spiralę?może ktos tanio dorabia?proszę o info dzięki
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-27 09:07:16autor: andrzej70
poszukuję wagi z drukarką,która drukuje wagę,recepturę, nazwę itp itd... macie taki sprzęt,polecacie jakieś konkretne modele, konkretnych producentów?
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-26 14:18:13autor: beker89
Problem z pączkami
komentarzy: 8
ostatni komentarz: 2014-03-26 14:15:14autor:
Poszukuję maszyny, która robi zdjęcia na torty. Jak się taka maszyna fachowo nazywa i gdzie można takową zakupić?
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2014-03-26 12:38:31autor: Simon6
Aromamarketing Czy ktoś używa we własnych sklepach firmowych ? Potrzebuje aromat chrupiącego chleba
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2014-03-26 12:08:48autor: piekarnia2012
KIEDY PIEKARZ JEST DOŚWIADCZONY?
komentarzy: 14
ostatni komentarz: 2014-03-25 00:34:37autor: vip
  dodaj nowy temat

Jeśli wybrany temat nie cieszy się zainteresowaniem gości portalu (od ostatniego komentarza upłynie więcej niż 30 dni), wątek znika z listy tematów.
Forum dyskusyjne jest platformą wymiany informacji pomiędzy Użytkownikami PIEKARNIE.PL. Wszelkie uwagi i pytania do redakcji portalu prosimy zgłaszać tutaj. Wpisy niezgodne z przeznaczeniem Forum (np. ogłoszenia handlowe, komentarze obraźliwe, wątki osobiste i niezwiązane z tematyką piekarsko-cukierniczą) będą usuwane z listy tematów. Redakcja portalu nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy zamieszczanych na forum.


Katalog firm
Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej
Ogłoszenia
najnowsze
jacek..
piec..
zaopatrzenie..
sprzedam..
wyswietlacze..
lada..
regał..
olejowy piec..
piec modułowy..
czyszczarka..
ubijarka..
sp. ds...
zatrudnię..
sprzedam worki..
praca dla..
wachtel..
piece i..
ubijaczka..
miesiarka..
kupię diosnę..
Strona główna | Uwagi w sprawie serwisu | E-mail / www | Regulamin portalu | Reklama