Moje konto
login:
hasło:
Praca
Forum dyskusyjne  

Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej


Dział ten przeznaczony jest dla tych z Państwa, którzy pragniecie poruszyć na łamach portalu PIEKARNIE.PL interesujące Was zagadnienia, uzyskać poradę od innych Użytkowników, lub włączyć się do prowadzonych dyskusji.

Gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w forum i życzymy owocnej wymiany poglądów!

Zespół PIEKARNIE.PL

tematy  dodaj nowy temat
Chleb Bezglutenowy, świeży z certyfikacją przekreślonego kłosa ze składników organicznych. Długo zwlekałem czy zadać tu to pytanie, ale co tam. Albo będę pozytywnie zaskoczony albo będzie jak zwykle. Ci z Was, którzy mnie znają wiedzą co i jak robię. Pomysł jest taki. Zaczynam współpracę z innymi.........piekarniami. Wypiekam dla nich specjalistyczne bezglutenowe pieczywo z pełną certyfikacją i badaniami. Piekarnie raz w tygodniu kupują wysyłkowo chleb i wprowadzają go do swoich sklepów jako uzupełnienie swojej oferty. Nie jestem dla nikogo żadną konkurencją tylko pomocnikiem w zaspokojeniu oczekiwań waszego klienta. Wszelkie nie tolerancje pokarmowe, Celiakia, Hashimoto i temu podobne wykluczają gluten. Klienci potrzebują bezpiecznego chleba. Zresztą będzie o tym mój artykuł w kolejnym "Mistrzu Branży" Oferta jest aktualna przez krótki czas, bo robię to sam w pojedynkę i dużo nie zrobię a chleb, który już teraz wypiekam cieszy się powodzeniem i jest smaczny ( o ile taki może być chleb bezglutenowy :) ) Zainteresowanych proszę o kontakt. tych zaś mniej przychylnych proszę o powściągliwość w opiniach. Z wyrazami szacunku dla piekarzy. BioPiekarz Bogdan Smolorz
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2016-05-30 22:03:53autor: Asaf
Szukam opii o Mini rex multi czy ktoś na na zakładzie jak się sprawdza
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2016-05-28 22:14:02autor: pimpek
Witam szukam dobrej spiralki z kotłami wyjezdnymi ma ktos na zbyciu?
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2016-05-28 22:06:07autor: andrzej70
Forum umiera jak TVP 1.:)
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2016-05-28 20:48:37autor: jacek13
WITAM , potrzebuje nawiązać współprace z firmą produkującą worki hdpe z nadrukiem , ale solidną i w przystępnej cenie rozmiary - 16x4x40 , 14x4x35 , 20x4x50 , 22x4x35
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2016-05-25 02:04:40autor: grzegorz11
Witam. Znacie może cukiernię,która jest gotowa rzucić w cholerę: stabilizatory,pasty smakowe,barwniki,aromaty,margarynę,masy cukrowe-ogólnie,śmietnik,a zastąpić ten syf powrotem do źródła,czyli pod prąd: receptury Glogera i Ćwierczakiewicz plus stałe doskonalenie i surowce najlepszej jakości? Znam dwie firmy działające w sposób zgodny z rzemiosłem. Jeśli znacie jakieś lub sami reprezentujecie podobne wartości,proszę o namiary.
komentarzy: 12
ostatni komentarz: 2016-05-24 17:59:09autor: sweetn
Posiadam piekarnię do wynajęcia w woj. warmińsko-mazurskim. Piekarnia funkcjonująca, wyposażona w park maszynowy. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem 507 779 215.
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2016-05-23 09:38:54autor: w-m
Witam. Ile zarabiają u was piekarze. piecowy, ciastowy i pracownik przy stole. od kilku lat mam straszny problem z ludźmi. dodam jeszcze że mam maszyny bez problemu załatwiam zbyt a ludzi jak na lekarstwo. miła atmosfera ciężko nie jest.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2016-05-23 02:15:31autor:
Witam, zatrudniacie pracowników z ukrainy, możecie się wymienić doświadczeniami
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2016-05-22 23:20:32autor: jarekfm
Zastanawiam sie gdyz musze zmienic piec chlebowy mam Miwe 17 mysle o termoolejowym ciekawy jestem opinni piekarzy ktorzy na takim piecu pracuja i maja porownanie . Nie ukrywam ze chce 15 lub 12 m mniejszy jak mialem
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2016-05-19 08:24:19autor: wpiek
Witam, robimy ok.400 drożdżówek latem dochodzi jeszcze ok 500-600 jagodzianek z uwagi na brak ludzi do pracy chciałbym usprawnić produkcje, jakie maszyny można by do tej ilosci zastosować? Myślałem o wałkowarce, tylko jaką? Chciałbym maszyne jak najbardziej uniwersalną.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2016-05-19 03:28:33autor: Leszek26
witam czy istnieje firma produkująca piece piekarnicze ,która na czas wyburzenia rrk wypożyczy lub postawi piec w innym miejscu w piekarni, a następnie ulokuje go we właściwym miejscu.pozdrawiam
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2016-05-18 22:14:46autor: amelka25
Cukier kryształ nietopliwy. Szukam producenta cukru kr.nietopliwego. Granulacja ok 1mm. Żeby wytrzymał 5min w 250*C. Coś jak sól nietopliwa (zawartość soli 25%) z GoodMills Innovation.
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2016-05-18 05:24:32autor: Krzysztof C.
Witam, planujemy wymianę krajalnicy. Zastanawiamy się nad wolnostojącą krajalnica Lozamet. Co o niej sądzicie jaka jest różnica w stosunku do zwykłego lozametu i czy może macie coś godnego polecenia do 10 tys.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2016-05-17 11:26:11autor:
Witam szanowne grono. Czy ktoś z kolegów może mi polecić biuro projektowe, albo architekta doświadczonego przy projektowaniu większych piekarni? Nie mam ochoty, ani siły ryzykować nowej inwestycji za pieniadze całego życia z projektantem który będzie sie na mnie uczył za moje własne pieniadze. Z gory dziekuje
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2016-05-16 10:07:32autor:
Witam orientujecie się lub pamiętacie jaki będzie koszt robocizny wymiany środkowego poziomu płyt do porównania w piecu rrk 32.chodzi mi o koszt samej robocizny. Pozdrawiam Amelia
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2016-05-16 04:24:57autor: amelka25
Witam. Mam problem ze ściągnięciem pieniędzy od jednego odbiorcy. Z dnia na dzień sklep zamknięty więc przez 3 dni zostawialiśmy pieczywo pod sklepem. ostatnio zaglądam przez szybę patrze a tam puste półki moje skrzynki na środku stoją. co zrobić ?? wrzucałem wizytówki w szpary w drzwiach ale zero odzewu..
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2016-05-14 21:12:52autor: pawel.
Szukam Mini Rex 4000 ma może ktoś do sprzdania
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2016-05-14 12:47:44autor: pinomal
Dwa tygodnie temu wystawiłem ogłoszenie,gdzie informuję o chęci zatrudnienia czterech pracowników w Londynie. Otrzymałem informację zwrotną od 34 potencjalnie zainteresowanych. Ilu zaprosiłem do współpracy? Zero! Nie wymagam zbyt wiele,ale moi mili: poziom waszych wypocin jest odpychający. Liczyłem dla zabawy: 4 osoby,słowo "mój" napisało przez "u",najlepsze jest jednak to,że 23 osoby pracują, więc jestem pewien,że mają gdzieś swojego pracodawcę-6 osób opisało złą sytuację w pracy-plując na pracodawcę. Oglądałem też ich profile na portalach społecznościowych. Zdjęcia z piwem i fajeczką,to chyba nowa tradycja. Nikt nie wykazuje pasji. Zero zainteresowań. Sprawdzam,bo dobrzę płacę za dobrą robotę. Nie chce kogoś śmierdzącego szlugami na produkcji. Jedyna osoba-cukiernik-która CV nie wysłała,a chciałbym taką osobę zatrudnić, nie chce wyjeżdżać z Polski. Chętnych wiele ale byle kto,co byle co zrobi. Jedna rada:Wy się w końcu ogarnijcie.
komentarzy: 57
ostatni komentarz: 2016-05-13 06:13:48autor: bakerygb
Witam Mam pytanie jaka jest różnica między środkiem antypleśniowym a bakteriobójczym do pieczywa Pozdrawiam
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2016-05-12 19:30:29autor: RAFII44
Mam matadora MD 100 to stary piec koniec lat 70 tych.Po obu stronach z prawej jak i lewej stronie na wysokości otworu na palnik sa dwa cięgna .Do czego one służą
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2016-05-12 18:12:37autor: wpiek
Witam mam pytanie macie jakis przelicznik oplacalnosci jezdzenia tras? Chodzi mi o kwote lub asortyment wywozony.
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2016-05-10 20:20:12autor: Tomaszczuk
Witam mam pytanie gdzie na terenie Warszawy mozna zdać egzamin mistrzowski na cukiernika bo kilka lat się tym nie interesowałem. I drugie pytanie czy egzamin zdany po szkole zawodowej OKE jest równoważny z tytułem czeladnika ?
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2016-05-10 07:21:39autor:
Co to za nowy dyrektor w Ibis
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2016-05-06 18:41:08autor:
Witam, zakupiłem piec miwe gusto cs z 2000 roku i nie mam pojęcia jak zaprogramować lub ustawić temperatury pieczenia, ktoś ma podobny piec i mógłby mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2016-05-06 09:37:54autor: arek0021
silosy w piekarni Szanowni koledzy i koleżanki, zapewne korzystacie z silosów w swoich zakładach, napiszcie o swoich doświadczeniach, ile silosów macie, czy opłaca się instalować silosy?Może jeden na początek wystarczy?Jak silosy usprawniają Wam pracę?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2016-05-06 09:28:07autor: najlepsza pizza!
Witam Panowie gdzie wystawiacie ogloszenia o przyjeciu pracowników ?
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2016-05-02 16:07:31autor: Bester23
  dodaj nowy temat

Jeśli wybrany temat nie cieszy się zainteresowaniem gości portalu (od ostatniego komentarza upłynie więcej niż 30 dni), wątek znika z listy tematów.
Forum dyskusyjne jest platformą wymiany informacji pomiędzy Użytkownikami PIEKARNIE.PL. Wszelkie uwagi i pytania do redakcji portalu prosimy zgłaszać tutaj. Wpisy niezgodne z przeznaczeniem Forum (np. ogłoszenia handlowe, komentarze obraźliwe, wątki osobiste i niezwiązane z tematyką piekarsko-cukierniczą) będą usuwane z listy tematów. Redakcja portalu nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy zamieszczanych na forum.


Katalog firm
Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej
Ogłoszenia
najnowsze
piekarz szuka..
diosna spv 240..
wp bakery..
piekarz - dam..
szukam pracy..
gaz - kontrola..
diosna +2..
piekarz ..
miesiarka masz..
haccp, bhp -..
system do..
zatrudnimy 20..
szukam pracy..
* ostrzenie..
stemple do..
noże do..
noże do..
noże do..
noże do..
zatrudnię..
Strona główna | Uwagi w sprawie serwisu | E-mail / www | Regulamin portalu | Reklama