Moje konto
login:
hasło:
Praca
Forum dyskusyjne  


Serdecznie witamy na Forum,

Forum dyskusyjne przeznaczone jest dla tych z Państwa, którzy pragną poruszyć na łamach portalu interesujące ich zagadnienia, uzyskać poradę od innych Użytkowników, a także wyrazić swoją opinię na podejmowane na forum tematy.

Gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w forum i życzymy owocnej wymiany poglądów!

Zespół PIEKARNIE.PL


tematy  dodaj nowy temat
Czy ktoś ma w nadmiarze blaszki na bagietki wąskie o wymiarze 58x98 cm do sprzedania ?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2018-06-21 10:06:37autor: Asaf
Tadam ! Słyszeliście Rząd widzi potrzebę podniesienia cen pieczywa o 8% - jak myślicie to dobrze czy mało ?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2018-06-20 10:15:50autor: Aldona2018
Gdzie najlepiej postawić TV na hali produkcyjnej, aby obejrzeć Polska- Senegal ?
komentarzy: 12
ostatni komentarz: 2018-06-20 07:03:05autor: bksufo
Codziennie widzę tu ogłoszenia typu- piekarz szuka pracy za granicą bez języka.. odpowiem na to złośliwie i na poważnie. Złośliwie- przestań gamoniu jeden z drugim oglądać głupie seriale po pracy a zacznij naukę języka. Wtedy znajdziesz zajęcie bez problemu. Poważnie- jeśli gamoniu odezwie się ktoś i będzie chciał męczybułę bez języka będzie to albo nasz rodak, albo Jugol, Turek, Albańczyk.. pojedziesz głupku biedny i wrócisz jeszcze biedniejszy. Good luck, viel Spass..
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2018-06-18 22:18:52autor: sylwek z mińska
Jeśli chodzi o ochronę danych osobowych tzw RODO, czy ktoś z szanownych kolegów to wprowadził.
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2018-06-18 17:18:50autor: piekarniaat
Poszukuje dobrej ostrzałki do krajalnicy - robie to sam czy ktoś ma namiary na taką specjalistyczną z urzymaniem głebokosci modółu
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2018-06-16 18:01:58autor: bogdan561
mam pytanie do braci piekarskiej - mieszkam w Polsce 15 lat tu poznałem Żonę i przyjechałem z Czech , u mnie jest taki zwyczaj że można kupić na ulicy gotowe kromki z czymś smażonym ( cebula + jajko, bekon + bebula) jak myślicie czy w Polsce to chwyci bo można czysto , tanio i dobrze przekąsić. Ja chyba zaryzykuje od lipca na wybrzeżu.
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2018-06-15 10:27:54autor: rolmops-kromeczka
Witam ! proszę o poradę jak robić ciasto na chleb zwykły jak długo je mieszać na spiralce ile kwasu dać na 180 szt.naważka 58 dekagramów wodę daje z chłodziarki a chleb po wsadzeniu do pieca się kurczy chodzi mi o te upały jak jest chłodno to chleb się udaje !
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2018-06-14 12:00:12autor: galus63
Witam.Potrzebuję recepturę na burgery.Tą co mam jest bardzo ciężka do zrobienia chyba że ktoś podpowie czy dawać do ciasta olej czy lepiej margarynę.
komentarzy: 16
ostatni komentarz: 2018-06-14 11:16:26autor: adamsdaniel
Jak z jagodami u Was? Ja zaczołem zabawę z jagodziankami, ale kupuje jagody po 22zł/kg. Macie lepsze ceny?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2018-06-14 08:19:08autor:
Witam.Mam pytanie potrzebuje zimną wodę do ciast jakie rozwiązanie polecicie.Schładzacz ,kostkarkę do lodu a może urządzenie do schładzania mleka.Dziękuje za odp. i pozdrawiam.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2018-06-13 13:54:22autor: tusiu-adas
Witam, poszukuje informacji na temat multidropow firmy Jeremy. Ktos na nich pracował? Pracuje? Konkretnie chodzi mi o model trzy głowicowy. Ewentualnie jakiej firmy możecie polecić multidrop? Moze ma ktos do sprzedania? Oczywiscie mowie o używanych. Pozdrawiam i z gory dzieki za info.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2018-06-11 09:01:48autor: Wojciech1122
Witam. Od kilku miesięcy robię wyroby z ciasta półfrancuskiego. Po upieczeniu lubią przysiąść, robią się takie plackowate. Nie używam polepszacza.
komentarzy: 18
ostatni komentarz: 2018-06-01 14:40:38autor: franiu
Witam. Zobaczcie , co znalazlem w necie. Co myslicie o tych tacach? https://www.youtube.com/watch?v=Yla0r5uCChg
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2018-05-31 18:42:08autor:
witam, przyszedł czas na wymianę siedziwej XUNki na spiralke i mam tego typu pytanie, jak podejść technologicznie do robienia chleb, na co zwracać uwagę. Zaznaczam chleb bez prochów.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2018-05-27 06:25:06autor: brunerkgb
Ropa jest już po 5.15 i całę zycie idzie w gore nigdy w dół czy zamierzacie podnosić przez to ceny pieczywa albo liczyc osobno za dostarczanie towaru do sklepów ? lub robic jakies minimum logistyczne za 100zl ? kiedyś tankowałem auto za 250zl a teraz ..
komentarzy: 15
ostatni komentarz: 2018-05-26 07:27:30autor: Harakirii
cześć macie jakieś namiary na firmy które odbierają zwroty, jakies gorzelnie, biogazownie itp.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2018-05-25 13:59:32autor: jarekfm
Witam,jestem zainteresowany kupnem pieca piekarniczo -cukierniczego modułowego elektrytcznego ,prosze o opinie jaką wybrac firmę [ibis,modulo,weber]czy cos innego,może ktos uzywa jakaś dobra firme.Pozdrawiam
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2018-05-25 09:25:17autor:
podwyżki wody - gdzie i jakie w opolskim średnio o ok 30 gr
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2018-05-25 08:30:52autor: Aldona2018
Sprzedam piekarnię zmechanizowaną pracującą z rynkiem zbytu oraz częścią mieszkalną . Budynek piekarni ok.500m2, część mieszkalna ok.200m2 + piwnice, działka 2200m2. Zakład w pełni zmechanizowany . Więcej informacji pod e mail.ŁÓDŹ BAŁUTY
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2018-05-23 18:44:37autor:
PROWADZENIE CIAST NA ŻURKACH PROSZĘ O PORADY
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2018-05-23 11:45:20autor: ginter47
Witam, mam problem z piecem piekarniczym daub hamburg backmeister. Otóż problem polega na tym ze piec słabo paruje. Piec jest 5 komorowy, garownia i dwie komory w piecu parują elegancko, a 3 bardzo słabo. Olej wymieniony, kanały olejowe wyczyszczone, świrowniki czyste. Ktoś wie w czym może być problem ? A j jeszcze jedno, stojąc przodem do pieca, z prawej strony na panelu nad zegarem mam dwa pokrętła jeden z I 0 II , a drugi O i Z chyba, ktoś wie od czego to Może być ?
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2018-05-22 12:08:19autor:
  dodaj nowy temat

Jeśli wybrany temat nie cieszy się zainteresowaniem gości portalu (od ostatniego komentarza upłynie więcej niż 30 dni), wątek znika z listy tematów.
Forum dyskusyjne jest platformą wymiany informacji pomiędzy Użytkownikami PIEKARNIE.PL. Wszelkie uwagi i pytania do redakcji portalu prosimy zgłaszać tutaj. Wpisy niezgodne z przeznaczeniem Forum (np. ogłoszenia handlowe, komentarze obraźliwe, wątki osobiste i niezwiązane z tematyką piekarsko-cukierniczą) będą usuwane z listy tematów. Redakcja portalu nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy zamieszczanych na forum.


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
dzielarka..
mixer..
mixer..
piecowy i..
mixer..
zatrudnię..
piekarz..
..
pomiary..
haccp ghp/gmp..
mixer..
krajalnica do..
mieszalka..
mieszałka..
mieszałka w&p..
mieszałka..
miesiarka..
mieszałka..
piekarz ..
erica record..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt