Moje konto
login:
hasło:
Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej
Praca - jobs.pl
Praca
Forum dyskusyjne  

Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej


Dział ten przeznaczony jest dla tych z Państwa, którzy pragniecie poruszyć na łamach portalu PIEKARNIE.PL interesujące Was zagadnienia, uzyskać poradę od innych Użytkowników, lub włączyć się do prowadzonych dyskusji.

Gorąco zachęcamy do aktywnego udziału w forum i życzymy owocnej wymiany poglądów!

Zespół PIEKARNIE.PL

tematy  dodaj nowy temat
jakie są najczęstsze przyczyny że drobnica bułki itp jest gumowa?
komentarzy: 29
ostatni komentarz: 2015-03-31 09:33:36autor: kordesik
Witam wszystkich forumowiczów mam do was pytania a mianowicie jestem na etapie wymiany pieców wsadowych na nowsze i nie jestem przekonany czy tak jak do tej pory wstawić trzy 10m czy może dwa 15m , proszę o podpowiedż może ktoś ma tego typu doświadczenie jak to się ma do ekonomi ,z góry dziękuje i życzę wszytkim wesołego alleluja.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2015-03-31 08:44:39autor: miczaj99
Mam zamiar zamówić worki do pakowania pieczywa z nadrukiem, jestem chyba ostatnim na rynku który używa jeszcze zwykłych woreczków :). Nie dokonałem wyboru co do jakości tych woreczków dlatego , mam taka prośbę , czy moglibyście powpisywać skąd zamawiacie woreczki a ja już bym sie skontaktował z takowymi firmami. chciałbym porostu wybrać najlepsza ofertę. a może gdzieś jest jakiś spis firm prod worki do chleba?
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2015-03-31 08:29:53autor: kordesik
Wyczytałem ogłoszenie .Zatrudnie piekarza z doświadczeniem a wiec dzwonie,,,,, ja-Halo dzien dobry dzwonie w sprawie pracy z ogloszenia szef-tak słucham Pana ja- szuka Pan piekarza jakiego i na jakich warunkach szef-takiego ktory stanie przy piecu,ciastach nie mowiac o stole czyli wszechstronnego ja-jaki jest czas pracy szef-az sie zrobi produkcje min 9 godzin ja-rodzaj umowy szef- jakas na zlecenie moze byc ja-płaca na jaka mogę liczyć u Pana szef-jezeli bedzie Pan dobry to 400zł-450zł max tygodniowo. ja-dziekuje dowidzenia Co mozna odczuc z takiej rozmowy, co sadzicie hm wydaje mi sie ze lepiej isc zebrac lub puszki zbierac niz sie ponizyc za te 1600zl
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-31 06:14:41autor: piekar73
Jakie sa najczęstsze przyczyny, że tak wiele cukierni pada, a niektóre prosperuja świetnie?
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-30 21:17:28autor: olus
Admin. Przeszkadzaja Ci wątki inne od branzowych? Uważasz ,że brac piekarsko-cukiernicza to buraki bez własnych poglądów?
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-30 20:40:12autor: olus
jakie są najczęstsze przyczyny, że piekarnie zamiast jakości walczą ceną.. żenada
komentarzy: 17
ostatni komentarz: 2015-03-30 19:38:45autor: bksufo
Chcialbym aby wszyscy wybitni piekarze podzielili sie receptura na chleb zytni z maki zytniej 720 100% zyta. Bez dodatku innych mak.Sa tacy fachowcy.
komentarzy: 17
ostatni komentarz: 2015-03-30 16:06:15autor: piekar73
Cena ciasta Marcinek. Po ile sprzedajecie? Lub napiszcie po ile daje konkurencja najtaniej.
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-29 19:25:56autor: bksufo
Potrzebuje namiary na serwisanta do krajalnicy JAC z dolnegośląska
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-29 11:16:40autor: mario
DOBRY SZEF TO TAKI KTORY...................
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-28 20:45:48autor: piekar73
Witam wszystkich jestem młodym piekarzem i chciałbym się dowiedzieć kilku faktów. Jak wy liczyycie ile kg mąki potrzeba na np 20 pres po np 2.80 kg presa ?
komentarzy: 29
ostatni komentarz: 2015-03-28 15:23:43autor:
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i w ogóle nowy w temacie piekarnictwa. Mianowicie zajmuję się izolacją bakterii mlekowych ze spontanicznych zakwasów, tak aby później dobrać idealną mieszankę bakterii mlekowych do smacznego chleba. Współpracuję z jedną piekarnią, ale nie mam z nimi stałego kontaktu, więc może Wy mi trochę pomożecie? Po pierwsze, chciałem zapytać z czego wynika niechęć konsumentów do pieczywa z drożdżami? Przecież chleb bez drożdży słabo rośnie i może być zbity, zwłaszcza na mące pełnoziarnistej (zgadza się?) Po drugie. Jakie bakterie najlepiej się sprawdzą do wypieku chleba np. na mące żytniej z pełnego przemiału? Czy bakterie amylolityczne (rozkładające skrobie) będą dobre? Czy to, że rozłożą skrobie, nie sprawi, że miękisz chleba po wypieku będzie kleisty?
komentarzy: 29
ostatni komentarz: 2015-03-28 09:10:21autor:
Mam do wymiany archaiczny mieszacz do wody i chciałbym zamontować nowy układ schładzająco - mieszający. Czy coś w dobrej relacji cena/jakość możecie koledzy doradzić?
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-27 19:47:59autor: fred
RAPORTY GUS- czy wy tez dostajecie raporty z GUS-u które musicie wypełniąć?
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-27 12:41:02autor: Pieka_rz
Witam! Czy sprzedając chleb krojony zawijany w folie (strecz) muszę zgłosić to jako towar paczkowany do Głównego Urzędu Miar?
komentarzy: 17
ostatni komentarz: 2015-03-27 06:53:08autor: piekarz34
Witam serdecznie, proszę o opinie na temat lini do produkcji bułek włoskiej firmy Sofftoriva oraz innych maszyn piekarniczych ww Firmy. Pozdrawiam
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-26 19:54:06autor: tech
Waga chleba. Jeżeli bochenek ma napisane na etykiecie: 0,500 a waży 0,510 znakowanie jest prawidłowe? Po 2 dniach waga spada poniżej tej na etykiecie. Wpisanie w etykiecie wilg wzgl +%-
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-26 07:39:53autor: bksufo
Witam.Mam pytanie czy wydzwaniają do was z jakiegoś centrum ewidencji szkoleń kierunkowy 32.Ja im grzecznie dziękuję albo ich zwodzę.Czy ktoś wie co to za naciągacze.
komentarzy: 6
ostatni komentarz: 2015-03-26 07:37:18autor: piekarz.abc
recepturki.pxd.pl wstawilem kilka recepturek.moze wam sie przydadza :)szczegolnie polecam ciasteczka pikantne,kminkowe i serowe,dlugi termin swiezosci do pakowania
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-25 12:47:11autor: scunthorpe
witam . jakich używacie sosów do pizzerek ? ja obecnie jadę na zeelandii ale trosze drogi te sosik może podpowiecie coś tańszego a jakością nie odstającego ? pozdrawiam
komentarzy: 11
ostatni komentarz: 2015-03-25 09:56:42autor: piekarz19
W jaki sposób wynagradzacie przedstawiciela handlowego? Jak zmotywować go do stałego zwiększania sprzedaży ?
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-23 22:33:19autor: palmer
Witam. Proszę o podzielenie się Waszymi doświadczeniami w zatrudnianiu pracowników z zakwaterowaniem.
komentarzy: 7
ostatni komentarz: 2015-03-23 18:55:05autor: gabbai
Witam. Mam klienta na chleb 100% z mąki orkiszowej na zakwasie bez drożdży. Pytałem wcześniej na forum o pomoc technologiczną ale niestety nikt nie udzielił, ja to rozumiem. Metodą prób sam doszedłem i jest ok. chleb zaakceptowany,tylko mam dylemat klient daje niską cenę opłacalność przy cenie mąki 6.70 zł. kg. Jak sądzicie jaka powinna być cena za 1 kg.
komentarzy: 11
ostatni komentarz: 2015-03-22 18:56:28autor: zajem
Taśmy transportowe PVC zamiast bawełnianych do aparatów - używa ktoś czegoś takiego ? Jaka jest tego jakość, wytrzymałość w stosunku do płótna bawełnianego aparatu ? Aparaty są ręczne.
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2015-03-21 21:40:25autor: Rayban
proszę o podpowiedż kto wykonuje powlekanie teflonem stożka linii do chleba
komentarzy: 8
ostatni komentarz: 2015-03-21 18:29:18autor: krzyżak
Okazalo sie ze pracowPnik z dlugoletnim stazem jest nielojalny wobec firmy w ktorej pracuje. Robi w domu wypieki name sprzedaz na wzor produktow firmy w ktorej pracuje. Czy to moze byc powodem rozwiazania umowy?Prosze o porade? Co wchodzi w sklad tajemnicy ?
komentarzy: 12
ostatni komentarz: 2015-03-21 09:50:23autor:
Witam w dobrej cenie dekoracje na mazurki. Proszę nie pisać, że samemu robić bo te odp mijają się z celem. Pozdrawiam
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2015-03-21 00:07:32autor: bksufo
Witam kolegów, mam pytanie. Jak u Was w piekarni mieszacie chleb. Długo na wolnych i chwilkę na szybkich obrotach, czy może odwrotnie?
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2015-03-20 23:48:03autor:
witam. jak pilnujecie swoich pracowników ? ja zatrudniłem zaufane osoby żeby nie wydawać surowców, ale założyłem ukrytą kamerę przy wejściu i to co zobaczyłem przerosło mnie.. ledwo co dawali rade te torby wynosić. proszę o pomoc nie mogę wszystkich zwolnić sam jeżdżę w trasy bo kierowca też kradł. Jezu co z tymi ludźmi .
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2015-03-20 23:27:57autor: michalc
Nawiedził mnie dzisiaj Sanepid(zapowiedzieli się wcześniej).Przyszli na kontrole rutynową ale głównie aby sprawdzić czy stosujemy się do nowej ustawy z grudnia dotyczącej wypisywania alergenów. Pani sprawdzała w jaki sposób informuję klientów sprzedając produkty niepakowane o składzie i o alergenach występujących w pieczywie i ciastach.Sprawdziłam moją konkurencję(Śląsk) i u nikogo nie znalazłam informacji w widocznym miejscu.Ja się naprodukowałam i wypisałam cenówki ze wszystkimi potrzebnymi informacjami bo mnie uprzedzili ,że przyjdą. A Wy macie już te wszystkie informacje w sklepach?W moim mieście jestem pierwsza.Muszę jeszcze wykonać badania wszystkich wyrobów fizyko-chemiczne i mikrobiologiczne bo dawno nie robiłam ale to niemało kosztuje.Wy jesteście tacy skrupulatni i robicie badania WSZYSTKICH wyrobów co 2,3 lata?
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-20 21:16:14autor: piekarz71
Witajcie, Chciałbym nieco zmechanizować swoją piekarnie, dlatego proszę Was o opinie. Na początek chcę zakupić dzielarko-zaokrąglarke do bułek (gramatura kęsa powyżej 100g) Słyszałem że liderem jest FORTUNA A4. Co sądzicie o tej opinii ? Jest coś podobnego a w nieco lepszej cenie? Kolejna sprawa - wybrać automat czy półautomat? Z góry dzięki za profesjonalne merytoryczne wypowiedzi
komentarzy: 11
ostatni komentarz: 2015-03-20 16:41:22autor:
Co słychać na Mazowszu w piekarniach i cukierniach ?
komentarzy: 11
ostatni komentarz: 2015-03-20 08:37:04autor: pączek123
http://allegro.pl/oplatek-na-tort-kupujesz-2-dostajesz-1-gratis-i5006820833.html
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-19 20:11:29autor: bksufo
Witam, koledzy jak wam się wydaje jaki chleb jest teraz na topie, słyszałem o czystoziarnistym, podobno pojawił się gryczany z cebulą.
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-18 10:40:21autor: zajem
Może ktoś z państwa używa myjki parowej do czyszczenia piekarni? Chciałem się dowiedzieć jak to się sprawdza w praktyce i ile kosztuje taka maszyna?
komentarzy: 9
ostatni komentarz: 2015-03-18 07:48:13autor: Leszek26
witam. nie mam znaku na kajzerce. ciasto robię o wydajności ok. 150 znakuje po ok 15 min. kładę znaczkiem do dołu na blaszce garownia przewracam i znów garownia
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2015-03-17 16:35:03autor: andrzej_LU
Znaczenie koszy tagami rfid i ich zdalny odczyt wejscia i wyjscia z magazynu czy ktoś stosuje Proszę o opinie
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-17 10:28:44autor: jarekfm
Dostałem propozycje usmażenia pączków na tłusty czwartek 45 tys szt po 0,15gr netto.Jak myślicie chyba warto na jednym mam 3gr przynajmniej nie wezmą od konkurencji drugie tyle sprzedam na własnych punktach po 0,45gr i bajka.
komentarzy: 16
ostatni komentarz: 2015-03-17 09:49:59autor:
KOLEDZY JAKA WAZNOSC MAJA POMIARY CZYNNIKOW SZKODLIWYCH NA STANOWISKACH PRACY GDY NIE MA PRZEKROCZEN I WSZYSTKO JEST OK ? POZDRAWIAM
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-17 07:19:58autor: acm11
Witam. Czy ktos z piekarzy umie robić kajzerki z mąki pszennej typ.750
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-17 07:14:42autor: subsebo
Witam Jestem nowa i mam pytanie ,czy ktoś miał styczność z kartą produktu w piekarni i ciastkarni.Proszę o pomoc gdzie można znajść wzory tych kart ,a może ktoś ma gotowe? edyta78
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-16 15:55:08autor:
witam jestem zainteresowany otworzyc w kanadzie cukiernie potrzebuje porad
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-16 09:36:00autor:
zna ktoś dokładną recepturę na kwas chlebowy od samego początku ?
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2015-03-15 10:48:09autor: wojtek131sg
w mojej piekarni ciastowi nagminnie sypią mielony kminek do kwasu niby dla poprawienia "mocy" czy to przypadkiem nie odnosi odwrotnego skutku?
komentarzy: 13
ostatni komentarz: 2015-03-14 22:04:29autor:
Witam, poszukuje sprawdzonych przepisów dla małych dzieci. Jestem początkującą osobą w zawodzie piekarza, kucharza i szukam pomysłów inspiracji, co dobrego można by zrobić dla najmłodszych.
komentarzy: 7
ostatni komentarz: 2015-03-14 12:42:09autor:
Witam, potrzebuje konserwatora maszyn,czyli Dzielarka,obrotówka,garownia,kombajn. Obrotówka:wyregulowac aby dopiekala caly wózek. Dzielarka-głupota ale uciazliwa Garownia-dolne blachy praktycznie nie garuja. Jezeli chodzi o lokalizacje to Pruszków-20km od Warszawy Telefon 512297433. Pozdrawiam
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-14 00:27:12autor: Łukasz93
w miesiarce ibis przy podnoszeniu łapy coś brzeczy. Co to może byc?
komentarzy: 8
ostatni komentarz: 2015-03-13 14:57:25autor: kordesik
Mam małą piekarnie rzemieślniczą zrobiłem 2 lata temu remont kapitalny i nie moge sobie poradzić z parą ,po ścianach leje mi sie poprostu woda co zrobić zeby temu zaradzić
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2015-03-12 09:31:31autor: pinomal
Czy używacie drożdży Kastalia? ( drożdże płynne) macie opinie na ten temat?
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-12 08:16:10autor: piekarz34
witam, mam problem z pomadą na pączkach robią sie oczka i spływa, pomadę robie sam z cukru pudru, pączki dekorowane są pomadziarką od razu po wyjęciu z patelni ,smażone na fryturze, ktoś miał taki problem?
komentarzy: 15
ostatni komentarz: 2015-03-12 05:40:41autor: arielnowak@interia.e
Witam wszystkich i proszę o pomoc mam problem z chlebem żytnim 100% a mianowicie nieraz robią mi się budy czy wiecie co może być tego przyczyną. Pozdrawiam
komentarzy: 10
ostatni komentarz: 2015-03-11 12:55:33autor: Tomixu_25
Witam, od kilku dni mam problem z dużymi dziurami w pieczywie pszenno-żytnim. I nie za bardzo wiem co może być przyczyną... Piekarze oczywiście, że oni wszystko robią dobrze. Gdzie może leżeć przyczyna?? Mąka do bani?? za dużo drożdży??
komentarzy: 12
ostatni komentarz: 2015-03-11 10:39:04autor: StefMajster
Szukam spiralnej misiarki na ok 200 kg ciasta. Co polecacie? Nową czy uzywaną?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-10 21:00:03autor: Simon6
Witam Plastikowe koszyki rozrostowe do chleba - gdzie kupić solidne, żeby nie łamały się tak jak krawpolu. Z góry dziękuję za pomoc
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-10 20:34:42autor: Rayban
poproszę o opinie na temat linii Koenig KGV I 5000 czy ktoś posiada taką linie i jak się sprawuje.dziękuję za odpowiedź
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-10 20:15:09autor: barni69
Witam, czy ktoś z Was wie, gdzie można jeszcze kupić kpl. dzieże do XUM 3 (duże).Czasze muszą być z nieredzewki.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-10 20:07:32autor:
koledzy potrzebuje pomocy. chcę postawić kwas z mąki ryżowej,i wprowadzić naturalną bez miksów recepturę chleba dla diabetyków. jak mogę to zrobić? byłbym wdzięczny za pomoc,slyszalem że w naszym klimacie wystarczy wyprowadzić go, tak jak żytni tylko cieplej.czy to prawda? nie chciałbym kupować żadnych starterów
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2015-03-10 10:31:13autor: man80
Witam. Chętnie kupię dzieze z nierdzewki do DK270. Pozdrawiam.
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-10 10:26:18autor: piotrekkk
witam wszystkich piekarzy. zastanawiam się czy ten portal gromadzi zwykłych piekarzy czy tez pracodawców.zwracam sie do tych pierwszych z pytaniem -dołączycie do mego pomysłu by wreście założyc związki zawodowe piekarzy i powiedzięc chlebodawcom-dość wykorzystywania nas jako tania siła robocza.pytam poważnie kto sie do mnie przyłączy.czekam na wszystkich chetnych chcących wstąpić do zawiązku.
komentarzy: 46
ostatni komentarz: 2015-03-10 08:00:50autor: gebelsiwy
witam. Potrzebuję fachowca do palnika gazowego z Lubelskiego albo Podkarpackiego.
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-09 14:09:44autor:
Witam,mam dzielarke do bulek pólautomata erike, kupilem ją uzywana 4 letnią, raz tylko na poczatku próbowalem krecic na niej bulki ale polowa bulek kwadratowa wychodzila i chcialbym sie dowiedziec czy mozna ja jakos wyregulowac, albo od czego zalezy ze zle skreca?
komentarzy: 3
ostatni komentarz: 2015-03-09 13:44:49autor: waw13
Szanowni Piekarze, mam pytanie o program do prowadzenia piekarni. Do tej pory używałem infopieku, ale właściciel firmy i jednocześnie jedyny sewisant nie odbiera telefonów, zaś przy instalacjach nowych wersji psuje stary program, co przy pełnej księgowości powoduje olbrzymie problemy. Reasumując szukam dobrego programu do prowadzenia piekarni. Pozdr.
komentarzy: 104
ostatni komentarz: 2015-03-09 10:36:57autor: Piekarz
Witam, potrzebuje konserwatora maszyn,czyli Dzielarka,obrotówka,garownia,kombajn. Obrotówka:wyregulowac aby dopiekala caly wózek. Dzielarka-głupota ale uciazliwa Garownia-dolne blachy praktycznie nie garuja.
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-09 07:30:11autor: Łukasz93
Witam,potrzebuje Technologa który potrafi ustawic produkcje a takze ktory bedzie mogl podowiedziec co nowego mozna wprowadzic. Krótko mówiac Osoba ktora zna sie na rzeczy.
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2015-03-07 02:52:46autor:
Witam wszystkich,ostatnio zainteresowal mnie odzysk ciepla i teraz pytanie czy ktos z uzytkownikow forum korzysta z odzysku ciepla MIWE Nova z firmy geth??Interesuja mnie konkretne ilosci energi odzyskanej przez ten system??Bo wiadomo ,ze sprzedawca zawsze swoje chwali, a mnie natomiast interesuja fakty uzytkownikow Dziekuje
komentarzy: 4
ostatni komentarz: 2015-03-05 15:55:39autor: simkin
witam jestem zarejestrowany jako paczkujacy ( bulka tarta) dziś otrzymałem zawiadomienie o zamiarze kontroli z obwodowego urzędu miar ... mam taka sytuacje ze nie paczkuje obecnie bulki ponieważ znalazłem klienta który bierze na luz do cateringu i po przeliczeniu kosztów opakowan i pakowania w paczki zaprzestałem paczkowania ... czy mam powiadomić oum ze mam przerwę czy czekac az przyjadą ?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-04 20:01:31autor: acm11
Sprzedam Pawilon Handlowy w Wołominie w Kupieckim Centrum Handlowym przy ul. Armii Krajowej. Bardzo dobra lokalizacja gdyż jest to 2-gi pawilon od ulicy !!Przeznaczenie szerokie: sklep spożywczy, sklep cukierniczy, piekarniczy, odzieżowo - obuwniczy, warzywniak a może jakieś biuro rachunkowe ?? Zapraszam do zakupu!! Najlepsza lokalizacja na całym bazarze !! tel. Pawilon posiada małe zaplecze socjalne z bieżącą wodą. Jest również wyposażony w regały, lodówki i ciastkarkę cukierniczą - wyposażenie również na sprzedaż w bardzo atrakcyjnej cenie !! 43 000 zł do niewielkiej negocjacji 530 333 655
komentarzy: 0
ostatni komentarz: 2015-03-03 21:34:53autor: trepek
w jakich cenach kupujecie folie KRAM 450MM 170 LUB 180 MF ?
komentarzy: 2
ostatni komentarz: 2015-03-03 18:34:02autor: acm11
w jakich cenach kupujecie folie KRAM 450MM 170 LUB 180 MF ?
komentarzy: 1
ostatni komentarz: 2015-03-03 18:27:50autor: acm11
Jaką stawkę dzienną macie dla swoich pracownikow za osiem godzin pracy i z jakiego region jestescie ? Ja prowadze działalność na podkarpaci i płace 90 pomocnikowi a piecowy i ciastowy dostaje 110
komentarzy: 30
ostatni komentarz: 2015-03-03 16:23:06autor: Pieka_rz
Serwis odzieży roboczej w firmie BERENDSEN. Czy ktoś korzysta z usług tej firmy i czy w piekarni jest potrzeba serwisowania odzieży roboczej?
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2015-03-03 09:26:40autor: Simon6
Witam wszystkich i proszę o pomoc, mam problem
komentarzy: 5
ostatni komentarz: 2015-03-02 09:32:38autor: olus
  dodaj nowy temat

Jeśli wybrany temat nie cieszy się zainteresowaniem gości portalu (od ostatniego komentarza upłynie więcej niż 30 dni), wątek znika z listy tematów.
Forum dyskusyjne jest platformą wymiany informacji pomiędzy Użytkownikami PIEKARNIE.PL. Wszelkie uwagi i pytania do redakcji portalu prosimy zgłaszać tutaj. Wpisy niezgodne z przeznaczeniem Forum (np. ogłoszenia handlowe, komentarze obraźliwe, wątki osobiste i niezwiązane z tematyką piekarsko-cukierniczą) będą usuwane z listy tematów. Redakcja portalu nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy zamieszczanych na forum.


Katalog firm
Piekarnie.pl - reklama w branży piekarsko cukierniczej
Ogłoszenia
najnowsze
szukam..
zatrudnię..
przedstawiciel..
trzech..
piekarz..
wałkownica..
wachtel..
praca..
miwe condo 3..
smażalnik do..
miesiarka..
amortyzator..
taśmy..
taśmy..
taśmy..
taśmy..
taśmy..
taśmy..
czujniki..
formy i..
Strona główna | Uwagi w sprawie serwisu | E-mail / www | Regulamin portalu | Reklama